Luni, 2024-05-20, 5:40 AMPrincipala | Inregistrare | Login

Menul site-ului

Forma intrarii

Cautare

Mini-chat

200

Prietenii site-ului

TERENURI - RomanianFarmer
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Cautare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Moderatorul forumului: Darky, marius15, maryfrumushik25  
RomanianFarmer » FARMERAMA - SECTIUNE INFORMATIVA » Tutoriale » TERENURI
TERENURI
marius15Data: Joi, 2011-01-27, 12:24 PM | Mesaj # 1
Major
Grup: Moderators
Mesaje: 91
Reputaţie: 2
Status: Offline
Terenul arabil

Aceasta este ferma noastră, aici este locul unde avem culturile noastre, copacii, hambare şi o multitudine de obiecte. Este domeniul pe care il avem pentru a ne organiza astfel,încât ferma noastra sa poate produce. Acesta este primul lot pe care il avem la dispoziţie şi care ne este oferit gratis.
Aceasta este imaginea TERENULUI ARABIL.

Spatiul REAL in care putem aseza parcele,habitate,copaci si item-uri este acesta:

Pe terenul arabil se pot aseza urmatoarele:

 
marius15Data: Joi, 2011-01-27, 1:04 PM | Mesaj # 2
Major
Grup: Moderators
Mesaje: 91
Reputaţie: 2
Status: Offline
PASUNEA SALBATICA

Aceasta este Pasunea Sălbatica, vom avea acces la aceasta la nivelul 17. Deşi, dacă doriţi să o accesaţi înainte, veti plăti 100 Mamudele MM Pentru curăţarea de buruieni, vom avea nevoie de 12 vecini, putem gasi vecinii în secţiunea Forum. Cautati vecinii dumneavoastră AICI, există mulţi utilizatori care cauta vecini, este necesar să se creeze un post, in care specificati ca aveti nevoie de vecini.

In aceasta pasune se pot aseza urmatoarele:

 
marius15Data: Joi, 2011-01-27, 2:30 PM | Mesaj # 3
Major
Grup: Moderators
Mesaje: 91
Reputaţie: 2
Status: Offline
PARCUL

In parc avem acces incepand de la nivelul 25 de joc ,cu toate ca indicatorul PARC il putem vedea incepand cu nivelul 10.Parcul este impartit in 5 terenuri si pentru a il curata de buruieni ,trebuie sa platim diferite sume in gologani GG

CE SE POATE ASEZA IN PARC:

 
marius15Data: Vineri, 2011-01-28, 1:16 PM | Mesaj # 4
Major
Grup: Moderators
Mesaje: 91
Reputaţie: 2
Status: Offline
BAHAMARAMA
BAHAMARAMA este o destinaţie pentru fermierii profesionişti, dornici de noi provocări. E nevoie de experienţă şi talent pentru a supravieţui pe insulă: buruienile cresc rapid, ploile abundente inundă terenurile şi, din când în când, bandele de maimuţe asediază plantaţiile!
Aici avem imaginea insulei BAHAMARAMA:
[img][/img]

Cultivarea unei insule sălbatice este o sarcină foarte dificilă, dar plină de surprize. Novicii trebuie să tragă tare înainte de a se arunca în această aventură. Începând de la nivelul 14, primiţi mile de zbor de fiecare dată când avansaţi în nivel. Acestea sunt necesare pentru a accesa aeroportul. Cine strânge mile de zbor suficiente primeşte brevetul de pilot – dar pân-atunci durează! Fără mile suplimentare de la Shop, puteţi accesa insula tropicală doar de la nivelul 65 în sus.

Fermierii nerebdători îşi pot cumpăra mile de zbor cu mamudele, scurtând astfel timpul de aşteptare.

Mile de zbor primiţi:
- Începând de la nivelul 14, la fiecare creştere în nivel (toţi jucătorii care sunt deja la nivelul 14 primesc milele de zbor imediat ce BAHAMARAMA va fi lansată online);
- Cu puţin noroc, ca premiu la Roata Norocului;
- În schimbul mamudelelor;

Milele de zbor pot fi folosite:
Pentru a zbura pe insulă
La aeroport puteţi schimba milele de zbor (200 de fiecare dată) în ore de zbor. După ce le-aţi schimbat, va fi activat un cronometru pentru 60 de minute, timp în care nu mai puteţi să utilizaţi alte mile de zbor.
Odată ce aţi utilizat (în acest mod) 4.000 mile de zbor, primiţi brevetul de pilot, care vă permite să zburaţi de la aeroport direct spre BAHAMARAMA.
Pentru a o angaja pe Suzana pentru un zbor acrobatic
Acest super pilot pulverizează parcelele voastre cu un compost special, cu ajutorul căruia veţi primi un bonus la următoarea recoltă! Suzana vă aşteaptă cu avionul ei la ajutoarele agricole din cadrul combinei.
În plus, pentru 15 mile de zbor, Suzana zboară deasupra fermelor prietenilor voştri cu un banner care conţine un mesaj de la voi.

Nota bene: Cu cât investiţi mai multe mile de zbor în serviciile Suzanei, cu atât mai puţine vă rămân pentru brevetul de zbor!

Caracteristici speciale pe BAHAMARAMA:
Nu vă faceţi prea multe iluzii – viaţa pe insulă nu înseamnă numai concediu şi leneveală! Iată ce vă aşteaptă acolo:
- Buruienile cresc mult mai repede şi infestează parcelele deja după 9 ore;
- Gologanii tropicali sunt valuta care circulă pe insulă;
- Pe BAHAMARAMA, toată lumea o ia de la 0, cu un alt sistem de PE şi de niveluri;
- Ploi abundente vor inunda parcelele, aşa că nu uitaţi să folosiţi îngrăşăminte cât mai des;
- Resursele tropicale pot fi negociate, ca de obicei, le piaţă, numai că gologanii încasaţi vor fi transformaţi automat în gologani tropicali;
- Pe insula tropicală cumpăraţi mereu seminţe de vreme ce ceea ce cultivaţi nu poate fi folosit ca şi răsad; în Şură veţi avea aşadar afişate atât trestia de zahăr cât şi seminţele de trestie de zahăr;
- Insula tropicală are o structură individuală: O vilişoară Tiki (casă în care primiţi comenzile), Tiki-Shop (în care găsiţi toată gama de produse oferite şi în magazinul de accesorii din oraş), o moară şi un ajutor agricol.
In BAHAMARAMA se pot aseza urmatoarele :[img][/img]

 
RomanianFarmer » FARMERAMA - SECTIUNE INFORMATIVA » Tutoriale » TERENURI
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Copyright © BigPoint & RomanianFarmer 2024 | Creaţi un website gratuit prin uCoz   

type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-11777072-4']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();