Luni, 2024-05-20, 1:30 AMPrincipala | Inregistrare | Login

Menul site-ului

Forma intrarii

Cautare

Mini-chat

200

Prietenii site-ului

Ghidul navigarii in forum pentru novici! - RomanianFarmer
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Cautare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Moderatorul forumului: Darky, marius15, maryfrumushik25  
RomanianFarmer » FARMERAMA - SECTIUNE INFORMATIVA » Tutoriale » Ghidul navigarii in forum pentru novici! (Tutorial dedicat in totalitate forumului)
Ghidul navigarii in forum pentru novici!
DarkyData: Sâmbătă, 2011-01-08, 5:12 PM | Mesaj # 1
Lieutenant
Grup: Moderators
Mesaje: 66
Reputaţie: 2
Status: Offline
Salutare, fermieri!

Pentru ca forumul nostru nu coincide in totalitate cu aspectul si optiunile forumului Farmerama (pentru ca majoritatea probabil v-ati obisnuit cu acesta din urma), v-am pregatit un tutorial dedicat navigarii in acest forum. Sa incepem deci!

Dupa ce ati intrat pe fan-clubul nostru, in stanga, aveti cateva optiuni, una din ele fiind "Forum". Dati click pe acesta. smile

Veti ajunge pe forumul propriu-zis. Cum deschideti un nou topic? Daca, de exemplu, vreti sa puneti o intrebare despre Farmerama, accesati rubrica "Intrebari Generale", sau, pentru o problema tehnica, rubrica "Intrebari tehnice".

Dupa, dati click pe "new topic" pentru a creea un topic normal sau pe "new pool", pentru a creea un sondaj.

In cazul in care creeati un nou topic, urmariti indicatiile de mai jos:

In cazul in care creeati un sondaj, urmariti indicatiile de mai jos...trebuie sa tineti cont ca puteti, daca vreti, sa introduceti automat si un post in acel sondaj (cu text). In cazul acesta, urmariti indicatiile dinainte, nu difera nici in acest caz.

Ne-am lamurit cu acest subiect...in continuare va voi prezenta optiunile unei teme, dupa ce a fost postata...

Atentie insa! Ca useri, nu aveti dreptul de a modifica postarile celorlalti, doar a voastra! smile

Mai jos aveti imaginile ce va indica noutatile temei/tipul temei/etc...

In cazul rubricilor:

In cazul imaginii , nu sunt postari noi.

In cazul imaginii , sunt postari noi.

In continuare, va sunt afisate simblurile temei propriu zise:

Sper sa fi clarificat acest subiect...

Mai jos aveti optiunile forumului, disponibile oricarui user, undeva putin mai sus de unde scrie "Forum".

Mesaje private (PM): Aici va sunt afisate mesajele primite de la alti useri in cadrul forumului. In cazul in care mesajul este indecent/obscen, rugam sa ne contactati prin optiunea "Contactati-ne", din meniul Fan-clubului, din stanga, aducand ca dovada un print screen cu mesajul si numele celui ce vi l-a trimis.

Mesaje noi: Dand click aici, veti putea vizualiza ultimele posturi necitite.

Membrii: Aici puteti vizualiza toti membrii inregistrati pe fan-club si forum.

Regulamentul Forumului: Daca dati click, veti fi condusi catre regulamentul oricarui forum Ucoz, inclusiv forumul Fan-clubului nostru. biggrin

Cautare: Aceasta functie, similara functiei "cauta" a forumului Farmerama, are rolul de a "cauta" in forumul nostru mesaje sau teme discutate deja, precum si useri, pe baza nick-urilor acestora.

RSS: Tehnologia RSS, mai bine zis, va permite sa vedeti titlurile ultimelor stiri, sub forma de linkuri, iar apoi sa accesati direct, prin acestea, articolele pe care doriti sa le cititi. Practic, sunteti anuntati la fiecare update de pe forumul nostru, fiind scutiti de timpul consumat pentru accesarea repetata a site-ului si incarcarea contextului grafic al stirilor.

Speram ca tutorialul v-a fost pe plac! Spor in continuare, dragi forumisti!


 
RomanianFarmer » FARMERAMA - SECTIUNE INFORMATIVA » Tutoriale » Ghidul navigarii in forum pentru novici! (Tutorial dedicat in totalitate forumului)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Copyright © BigPoint & RomanianFarmer 2024 | Creaţi un website gratuit prin uCoz   

type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-11777072-4']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();