Luni, 2024-05-20, 7:48 AMPrincipala | Inregistrare | Login

Menul site-ului

Forma intrarii

Cautare

Mini-chat

200

Prietenii site-ului

ANGAJATII ZOO - RomanianFarmer
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Cautare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Moderatorul forumului: Darky, marius15, maryfrumushik25  
RomanianFarmer » Zoomumba » Tutoriale » ANGAJATII ZOO (Noile upgrade-uri pentru zoo)
ANGAJATII ZOO
marius15Data: Vineri, 2011-01-07, 3:41 AM | Mesaj # 1
Major
Grup: Moderators
Mesaje: 91
Reputaţie: 2
Status: Offline
Primii 4 lucrători disponibili în Zoo:
Acesti asistenţi, sunt angajati cu ZooRoni pentru a ajuta la grădina zoologică, şi sunt în întregime opţionali.
Acestia vor ajuta cu sarcini diferite pentru a va salva o mulţime de clicuri, deoarece sant 4 angajati, unul pentru fiecare proces, astfel incat animalele dvs. vor fi tot timpul zambitoare!

MIRCEA este baiatul care hraneste animalele, poate fi contractat de dvs.pe o perioada de 24 de ore şi costă 6 ZR.Nu va mai trebui ca tu sa alergi afară dupa produse alimentare, el este responsabil de achiziţionarea lor.De asemenea, vă oferă un bonus de 10% PE (puncte de experienţă).

MARIA fata care iti distrează animalele tale, şi le ofera o mulţime de dragoste. Contractul poate fi de 24 de ore, si costa 6 ZR şi ofera un bonus de 12% PE.

IOAN, băiatul care dă apă la toate animalele. Contractul lui durează, de asemenea, 24 de ore si costa 6 ZR. Produce 10% PE

GIGI este baiatul care face , curat in locaţii atunci când acestea sunt murdare, dar AVERTISMENT: străzile şi coşurile de gunoi nu le curata. Contractul este de 24 de ore, 6ZR costuri şi produce bonus de 10% PE.

Domnul DOLARESCU, casierul: aduna banii generati de clădiri. Contract de 24 de ore cost 6ZR. Produce 10% PE

BEBE este baiatul care se ocupa de , depozitul de deşeuri: strange gunoiul de pe străzi şi, de asemenea, curăţă cosurile de gunoi. Contract de 24 de ore, cost 6 ZR.. Produce 10% PE

Directorul adjunct al Zoo: Trebuie să aveţi angajati cei 6 participanţi, doar atunci il puteti angaja. Rolul său este de a lucra in echipa. Cu un singur click, vei avea o grădină zoologică organizata.
Contract de 24 de ore, cost 6ZR.

De retinut, nu puteţi cumpăra doi angajati de acelasi fel, pentru aceeaşi zi.
Cu toate acestea, puteţi cumpăra 4 muncitori diferiti deoarece fiecare se ocupă cu munca lor.

Lucrătorii rămân pentru 24 ore, sau până când vor alerga afară pentru a cumpăra (alimente sau apă) O animaţie va arăta eficienţa angajatului (banii cheltuiţi / PE realizate) în meniul de jos, atunci veţi avea posibilitatea de a participa activ (similare submeniu atunci când faceţi clic pe o cameră) faceţi clic pe angajatul care doriţi să-l activaţi atunci când un contract se încheie, veţi obţine o fereastra cu posibilitatea de a se reactiva, dacă faceţi clic pe mare X, mesajul va dispărea dacă închideţi fereastra de la x mic, în colţul din stânga sus atunci când vă conectaţi din nou pe, vă reaminteste opţiunea de a reactiva expertul.

Mesajul a fost editat de către marius15 - Vineri, 2011-01-07, 11:15 AM
 
RomanianFarmer » Zoomumba » Tutoriale » ANGAJATII ZOO (Noile upgrade-uri pentru zoo)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Copyright © BigPoint & RomanianFarmer 2024 | Creaţi un website gratuit prin uCoz   

type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-11777072-4']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();